„103° VIEW PARK“

ХОТЕЛ „103° VIEW PARK“

к.к. Паничище
проект: интериорен дизайн, архитектура
проект: интериорен дизайн, архитектура
ХОТЕЛ „103° VIEW PARK“

Представяме ви новият проект от семейството на 103° – 103° View Park.

Имотът е ситуиран в полите на Рила планина, в курортен комплекс Паничище. Сградата е позиционирана така, че осигурява 360 градусови, спиращи дъха гледки към красивите иглолистни гори и ски пистите. Хотелът се намира на тихо и спокойно място и предлага възможност за уединение и качествена почивка, недалеч от Сапарева баня.

Проектът включва хотелска сграда с хотелски стаи и луксозни апартаменти, както и с всичко необходимо за една пълноценна, и спокойна зимна или лятна почивка – просторен ресторант, СПА зона, фитнес зала, детски кът, външен басейн, тенис корт и ски писта.

Архитектурата е решена в съвременен алпийски стил, съчетан с модерен и бутиков дизайн, уютно дърво и игра на светлината. Както в предходните проекти 103° и тук дизайнът следва линията на българските традиции. Основен фокус на 103° View Park е връзката с околната среда и разкриването на красиви панорамни гледки.

Проектът съчетава по изключително елегантен начин автентичната алпийска архитектура, в която преобладават естествени материали като камък и дърво, с елементи на съвременния дизайн. Материалите и обзавеждането се вписват хармонично в пространството, влизайки в диалог с пейзажа и са обгърнати в ярки, приветливи цветове.

103° View Park е перфектното място за релакс и красиви моменти сред природата.