„103° SPA“

ХОТЕЛ „103° SPA“

гр. Сапарева Баня
проект: интериорен дизайн, архитектура
проект: интериорен дизайн, архитектура
ХОТЕЛ „103° SPA“

103 Degrees Hotel & Spa е разположен на лесно достъпоно и комуникативно място, на 1 км от центъра на Сапарева баня.

Проектът представя концепцията за скандинавски лукс и минимализъм. Архитектурата на сградата е издържана в минималистичен стил, изчистен от излишни детайли, позволяваща на сградата да се впише в заобикалящата я среда. Хотелът предлага разнообразни и функционални стаи за гости, богато оборудвано СПА, стилно обзаведен ресторант, и единственият в Сапарева баня скай бар с джакузи и 360-градусова панорамна гледка. Сградата е проектирана така, че да позволява навлизането на възможно най-много естествена светлина в пространството.

Интериорните решения на хотела предлагат модерен стил, радващ окото със своите приятни комбинации от цветове и форми. Стилът на 103 Degrees Hotel & Spa е едновременно индивидуален и универсален, като комбинира по уникален начин неутралните тонове и ярките акцентни детайли, създавайки усещане за практичност, комфорт и хармония. В интериорите на помещенията е заложена комбинация от естествени и синтетични материали. Умело са комбинирани дърво, метал и стъкло. Дизайнът на хотела придава на мястото чувство за простор и светлина, съчетани с интересен и необичаен стил.

103 Degrees Hotel & Spa е мястото, което предлага комфорт сред успокояващ скандинавски уют и прекрасната гледка към Рила, в най-горещата точка на България.